Naschoolse opvang in Oosthuizen
 
Kinderen in Oosthuizen boffen maar. Een prachtige BSO-locatie vlakbij school met gezellig ingerichte ruimtes, een atelier voor creatieve activiteiten en een ontdektuin waar naar hartenlust gespeeld kan worden. De BSO is 51 weken per jaar open. De kinderen zijn na schooltijd welkom tot 18:30 uur.
 
Onze voorschoolse opvang (VSO) is vanaf 7:00 uur geopend tot begin schooltijd. Wij zorgen dat uw kind op tijd in de klas is.
Naschoolse opvang (NSO): Uw kind wordt opgehaald en gaat dan samen met de pedagogisch medewerkers (pm’ers) naar de gezellige locatie naast de school. Eerst wordt er gezamenlijk wat gedronken. Uw kind kan de belevenissen van de schooldag vertellen.
 
Uitgangspunt van buitenschoolse opvang is: de tijd voor en na school is de vrije tijd van de kinderen. De kinderen mogen dan ook zelf kiezen wat ze willen doen. Uiteraard krijgen ze hulp bij hun keuze. Onze enthousiaste gediplomeerde pm'ers spelen in op wat de kinderen op dat moment bezighoudt. De meeste pm’ers hebben een specialisatiecursus buitencoach gevolgd. Van buitenspelen maken zij een actieve en uitdagende activiteit.
 
Informatie of aanmelden
Voor naschoolse opvang bieden wij twee pakketten: Comfortpakket en Schoolwekenpakket. Op onze website www.berendbotje.nl vindt u alle bijzonderheden en kunt u een kostenindicatie maken. Meer informatie of gelijk aanmelden kan ook via deze website. Bellen mag natuurlijk ook: (0229) 24 68 31.
 
Hele dagopvang nodig
Berend Botje biedt in Oosthuizen ook hele dagopvang. Kinderen tot vier jaar zijn welkom op Kindercentrum Berend Botje, De Wijzend 159 in Oosthuizen. Het kindercentrum is 51 weken per jaar open van maandag t/m vrijdag van 7:00 uur tot 18:30 uur. Elke woensdag tussen 10:00 en 12:00 uur bent u welkom om een kijkje te nemen.